06 juni 2013

Uitnodiging Utrechts vredevoetbaltoernooi 22 juni

In het kader van de Vrede van Utrecht wordt 22 juni 2013 een vredesvoetbaltoernooi georganiseerd:

Geachte genodigde,

Graag nodigen wij u uit voor het Utrechts Vredesvoetbaltoernooi op zaterdag 22 juni 2013!

In het kader van de Vrede van Utrecht, dat 300 jaar geleden een keerpunt betekende in de wereldgeschiedenis en waar vrede en vrijheid overwonnen, wordt de eerste editie gehouden van het Utrechts Vredesvoetbaltoernooi.

Het Utrechts Vredesvoetbaltoernooi is een initiatief van EPP public relations onder auspiciën van de Stichting Vrede van Utrecht, met als hoofdsponsor ING en met medewerking van o.a. SV Kampong, FC Utrecht, Stichting Meer dan Voetbal en Toerisme Utrecht. Een voetbaltoernooi voor E-pupillen uit de provincie Utrecht en Gooi- en Eemland. De jongens en meisjes krijgen met hun deelname aan dit voetbaltoernooi spelenderwijs de beleving van 300 jaar Vrede van Utrecht samen met sportiviteit, respect en cultuur op en rondom het voetbalveld mee. Zij behoren daarmee tot de ‘vredesselectie’ van het Utrechts Vredesvoetbaltoernooi. Naast het scoren van doelpunten, verdienen de kinderen ‘vredespunten’ met het naleven van de vredescode.

Graag willen wij u uitnodigen om bij deze bijzondere gebeurtenis aanwezig te zijn. Uiteraard bent u de gehele dag van harte welkom. Wij ontmoeten u in ieder geval graag vanaf 16.00 uur om de spannende finale bij te wonen, vervolgens samen met de burgemeester van Utrecht, de heer Aleid Wolfsen, cabaretière Claudia de Breij, en oud professioneel speler Michael Mols de winnaar te huldigen tijdens de prijsuitreiking en na afloop samen met de andere ‘spelers in het veld’ te genieten van de ‘derde helft’. Het volledige programma vindt u bijgevoegd in de informatiefolder.

Parkeergelegenheid is er voldoende bij de voetbalvelden van SV Kampong aan de Mytylweg te Utrecht. U kunt zich bij aankomst melden bij de informatiedesk alwaar u verder wordt verwezen.

Wij hopen op uw aanwezigheid, waarmee u samen met ons de commitment aan het uitdragen van de waarden sportiviteit en respect op en rondom het veld onderstreept. Gaarne ontvangen wij uw reactie via e-mail: secretariaat@vredesvoetbaltoernooi.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten