08 maart 2011

Debat over Coffeeshopbeleid Utrecht

De gemeenteraadsfracties van PvdA en D66 organiseren op donderdag 17 maart een debatbijeenkomst over de toekomst van het coffeeshopbeleid. Ze zijn van mening dat het coffeeshopbeleid niet meer van deze tijd is en vinden het nodig om met elkaar na te denken over vernieuwing. De partijen willen een open discussie voeren over experimenten met het reguleren van de achterdeur.

Op deze avond zullen verschillende experts het woord voeren om de aanwezigen inzicht te geven in het huidige beleid en de mogelijkheden voor de toekomst. Zo zal dr. Margriet van Laar van het Trimbos Instituut het Nederlandse coffeeshopbeleid van de afgelopen dertig jaar kort in perspectief zetten en zullen Tweede Kamerleden Boris van der Ham (D66) en Lea Bouwmeester (PvdA) de landelijke visie van D66 en PvdA op het coffeeshopbeleid toelichten. Tot slot zullen enkele mogelijkheden besproken worden voor het experimenteren met de regulering van de bevoorrading van coffeeshops in Utrecht.

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te debatteren. De bijeenkomst vindt plaats in zalencentrum Trianon aan de Oudegracht 252 in Utrecht en duurt van 20:00 tot 22:00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten