18 maart 2015

Support your Locals op 19 maart

Vijf bekende Utrechtse uitgaansgelegenheden staan donderdagnacht in het teken van het goede doel ‘Support your locals’. Op deze avond gaan de opbrengsten van de ticketverkoop en de collectebussen naar daklozenopvang ‘Het Catharijnehuis’. Onder andere Rico & Sticks geven een show.
In de Stairway to Heaven, Café Hofman, Gras van de Buren, Walden en Maggy Malou doen met de actie. Op het hoofdfeest in de Stairway heeft het project niemand minder dan Rico & Sticks weten te strikken. Speciaal voor Support Your Locals zullen zij al hun oude hits in de strijd gooien om te zorgen voor een unieke avond. De oude Opgezwolle formatie zal naast hun eigen dj A.R.T. deze avond worden ondersteund door Utregs bekendste hiphopduo de Stropstrikkers.
Café Hofman zal getransformeerd worden naar een kleine industriële club. Folker Zwart, Erik Heijting, Invite, David Hülsken (live), Sander Ellerman en Wieger Bransz zullen hier om 23.00 uur beginnen en de avond voorzien van opzwepende beats. Ook het Gras van de Buren, Walden en de Maggy Malou doen mee aan de actie. Hier staan dj’s als Ille Bitch, Aurelio Iuliano en Locklead.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten