26 februari 2015

Beyond Imagination: Sencity in TivreIn TivoliVredenburg kan het publiek op zeven maart tijdens het feest Sencity muziek ruiken, voelen en proeven. De Ronda is tijdens het evenement een andere belevingswereld met het thema ‘Beyond Imagination’.

Sencity is een feest dat geïnspireerd is op de dovencultuur en waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Voor deze editie hebben Sencity en studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht de handen ineengeslagen om binnen het thema ‘Beyond Imagination’ een festivalgevoel te creëren. Het festivalgevoel wordt gecreëerd door verschillende verrassingsmomenten tijdens de avond: “Spiegels worden afgeplakt en het publiek krijgt complimenten van mensen in gebarentaal. Zo zijn er meerdere momenten die de avond bijzonder zullen maken”, aldus Eva Leen van Sencity Utrecht 2015.

Naast acts en artiesten nemen aromajockeys, foodjockeys, videojockeys, signdancers en de Sensefloor (trilvloer) je dieper mee in de muziek. Je kunt je daarnaast laten opmaken door visagisten en leren flirten in gebarentaal. “Mensen die nooit in contact komen met slechthorende mensen vinden het heel bijzonder om dit te ervaren”, aldus Leen. Het is voor de organisatie dan ook een van de grootste doelen om een gemixt publiek te bereiken. Van de verwachte 1200 bezoekers zal ongeveer de helft slechthorend zijn. Wil jij graag bij dit evenement aanwezig zijn? DUIC mag 2×2 kaarten weggeven.

Deel dit bericht op facebook en/of twitter en stuur voor 1 maart 15:00 uur een mail naar winactie@duic.nl onder vermelding van Sencity en waarom jij graag de kaarten zou willen winnen. Winnaars krijgen dan zo snel mogelijk een bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten