10 september 2011

Masterpeace wants you op 21 september op Utrecht CS
MUSIC above FIGHTING,
DIALOGUE above JUDGING,
BREAD above BOMBS,
CREATION above DESTRUCTION.
People can do it. That’s MasterPeace.
21 september is het zover! Op de Internationale Dag van de Vrede, vindt in Utrecht de Europese lancering van MasterPeace plaats. Deze launch is de kick-off van een wereldwijde campagne voor vrede. Met als thema ‘Imagine’ wordt het Centraal Station van Utrecht tussen 09:15 – 09:45 in een flits omgetoverd tot een muzikaal podium. Het belooft een bijzonder moment te worden, geregisseerd door Leoni Jansen. En jij kunt vrijwilliger zijn op deze unieke dag!
Peace is Action: Just do it!
Altijd al iets goeds willen doen? Dit is je kans! Je draagt bij aan een geweldig initiatief en leert daarnaast hoe de evenementenwereld in elkaar zit. Er is van alles te doen, waaronder:
* Begeleider/Host BN’er: Begeleidt een BN’er van het Beatrix theater naar het station en help op centraal station voor de lancering van MasterPeace.
* Host Beatrix theater: Verwelkom en begeleidt de gasten en vips in het Beatrix theater.
* Catering: Help in het Beatrix theater met het rondbrengen van koffie, thee en ontbijt en help op het station met het uitdelen van koffie en Peaces of Cake.
* Organisatie/Coordinatie: we zoeken ook een aantal enthousiaste teamcaptains die de teams tijdens de verschillende onderdelen kunnen  aansturen of mensen die willen ondersteunen bij de organisatie van deze dag.
Meld je aan!
Wil jij jouw steentje bijdragen aan de lancering van dit internationale vredesiniatief? Meld je dan snel aan! Neem contact op met Caroline Kouwenberg of met Tessa Hagendoorn, de crewcoordinators en mail naar volunteers@masterpeace.org
De week voor de lancering willen we graag met alle vrijwilligers samenkomen om jullie wat meer te vertellen over MasterPeace en het event op 21 september. De data en locatie hierover volgen nog.    Een mooi moment om elkaar alvast wat beter te leren kennen en jullie goed op de hoogte te brengen hoe we er samen een geweldige dag van kunnen maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten