17 november 2014

Vier het Kinderrechtenverdrag op 20 november om 13.30 uur in het Oude Stadhuis!

Op 20 november 2014 bestaat het Kinderrechtenverdrag 25 jaar! Met de Kinderrechtenschool hebben wij naar dit bijzondere moment toegewerkt. Kinderen van Utrechtse basisscholen leerden over het bestaan van kinderrechten, én mochten vervolgens zelf op creatieve wijze vertalen wat kinderrechten voor hen betekent. "Wat betekenen kinderrechten voor jou?" Leerlingen van diverse basisscholen hebben deze vraag beantwoord door het maken van een kunstwerk. Deze kunstwerken zijn nu te zien in het Stadhuis van Utrecht. Kinderrechten door de ogen van kinderen!

Op 20 november 2014 zullen wij het 25-jarige bestaan van het Kinderrechtenverdrag vieren.Tijd 13:30-14:30. De leerlingen van de Kinderrechtenscholen en andere genodigden worden om 13:30 welkom geheten door Locoburgermeester Everhardt in het Stadhuis Utrecht. Op het programma staat daarnaast o.a. een optreden van leerlingen van de Kathedrale Koorschool.

Viert u het 25-jarige bestaan van het Kinderrechtenverdrag met ons mee? U bent van harte welkom in het Stadhuis aan de Korte Minrebroederstraat 2. 

De viering begint stipt om 13:30, inloop vanaf 13:15. 
U wordt vriendelijk verzocht op tijd aanwezig te zijn.
We zien u graag op 20 november.

Hartelijke groeten,
Jacqueline, Imara, Maartje en Jiehua van de Kinderrechtenschool


Geen opmerkingen:

Een reactie posten