03 mei 2013

Modeshow voor verstandelijk beperkte jongeren

Doutzen Kroes, Kate Moss en Naomi Campbell, pack your bags. De modellen van de “You Are Beautiful” modeshow, een show voor jongeren met een verstandelijke beperking, zullen 9 mei de show stelen in het Vorstelijk Complex.

Naast een modeshow wordt er ook een workshop gegeven door de acteurs van Downistie, de soapserie die werd uitgezonden in ‘De Wereld Draait Door’ waarin acteurs met het downsyndroom speelden. Met ‘Downistie on Tour’ willen de acteurs en actrices van de soap het opgedane zelfvertrouwen van deze ervaring, overbrengen op de modellen.

Plezier en zelfvertrouwen
De dag staat in het teken van het thema ‘Film & Sterren’ en wordt georganiseerd door de Rode Kruis Studentendesk. De deelnemers worden de hele dag gekoppeld aan studentenbuddy’s. “Het doel van de dag is vooral plezier beleven, maar ook het bouwen aan zelfvertrouwen en verdiepen in elkaars werelden. Die verbindingen van elkaars leefwerelden was de reden dat Rabobank Utrecht het project financieel ondersteund”,  aldus de Rode Kruis Studentendesk.

De presentatie van deze modeshow is in handen van Annika van Bruggen, bekend van Koekeloere de Musical. Om 15:00 uur zal Burgemeester Wolfsende modeshow openen.


Bron: De Utrechtse Internet Courant
         www.duic.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten