16 maart 2012

TEDxUU 17 april 2012


Op 17 april vindt TEDxUtrecht University 2012 'Creating a Social World' plaats.

De markt lijkt te falen in het nemen van verantwoordelijkheid bij het herstellen van sociale ongelijkheid. Overheden moeten meer en meer bezuinigen en financiering voor het oplossen van sociale problemen lijkt voorlopig niet aan de orde. In het kader van de financiële crisis is er een zoektocht gaande naar een nieuwe vorm van het organiseren van onze samenleving. Een zoektocht naar nieuwe manieren om maatschappelijke problemen en onevenwichtigheden op te lossen op een duurzame manier.
Sociaal ondernemerschap biedt misschien wel de uitkomst, door het creëren van maatschappelijke waarde in een ondernemende manier. De huidige politieke en sociale omgeving biedt daarvoor de ruimte, want wie voelt níet de urgentie om het verschil te maken? Jij zoekt toch ook naar zingeving, een verlangen om bij te dragen, en de bereidheid om de wereld een beetje beter te maken?

Wetenschappers en ondernemers geven op 17 april hun visie op sociaal ondernemerschap in het Vorstelijk complex in Utrecht van 9.00-17.00.
Kom ook naar TEDxUU 2012 en draag bij aan een meer sociale wereld!

Klik hier voor het programma en meer informatie.

bron:www.tedxutrechtuniversity.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten