06 december 2011

Jongerenlintje 2011 uitgereikt


Op zaterdag 19 november 2011 reikte de burgemeester van Utrecht het Jongerenlintje uit aan vijf Utrechtse jongeren, die zich op bijzondere manier hebben ingezet voor anderen. De uitreiking van de Jongerenlintjes vond plaats ter gelegenheid van de Dag van de Rechten van het Kind.

Een deskundige jury heeft de inzendingen beoordeeld en unaniem besloten het Jongerenlintje toe te kennen aan:

Ayoub Ahdoubi (10) is vrijwilliger in bouwspeeltuin De Albatros in Vleuterweide, waar hij allerlei klusjes en reparaties voor zijn rekening neemt. Ook helpt hij als toezichthouder.
Dani van Rossum (12) hij houdt zich als vrijwilliger in bouwspeeltuin De Albatros bezig met het organiseren van activiteiten en evenementen. Verder regelt hij allerlei zaken voor de speeltuin.
Rick Lancee (13) ondersteunt als vrijwilliger in bouwspeeltuin De Albatros bij evenementen. Daarnaast neemt ook Rick allerlei klusjes voor zijn rekening.
De tweelingzusjes Sanaa Rouas en Meryem Rouas (14). Zij zetten zich als vrijwilliger in voor bouwspeeltuin Fort Luna in Lunetten. Bovendien zijn zij actief voor de kinderraad en de kindervrijmarkt in Lunetten.

www.utrecht.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten