05 oktober 2012

Uitnodiging Slotavond week van de Mensenrechten 12 oktober 2012

Uitnodiging  Slotavond Week van de Mensenrechten 2012


Dat Staat
Na het succes van vorig jaar met de voorstelling Rechter kan niet staat deze avond in het teken van de theatervoorstelling Dat Staat, human dignity. In Dat Staat, human dignity wordt de Nederlandse staat in haar huidige vorm van tafel geveegd. Samen met een expert en het publiek gaan de acteurs aan de slag om een nieuwe samenleving vanaf de eerste steen op te bouwen. En misschien wel geschiedenis te schrijven! Deze avond wordt er begonnen bij de menselijke waardigheid. Wat is dat eigenlijk? En op welke manier kunnen we die garanderen en bewaken? De expert in de voorstelling is Marcus Düwell, hoogleraar wijsgerige ethiek aan de Universiteit Utrecht. Dat Staat is een uitdagende theaterproductie, speciaal bewerkt voor de Week van de Mensenrechten 2012.

Programma
19:30 uur Onder het genot van een hapje en een drankje is er een korte terugblik op de week en een inleiding op de voorstelling Dat Staat, human dignity.
20:00 uur De theatervoorstelling Dat Staat, human dignity. U wordt uitgenodigd in de rol van medeoprichter van deze nieuwe Staat.
22:00 uur Na afloop praten we graag met u na over de voorstelling en de week. Wij zorgen voor muziek, een borrel en een hapje.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar bis@utrecht.nl. Vermeld in uw bericht de naam van uw organisatie en de namen van degenen die aanwezig zullen zijn. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kunnen per organisatie vier personen deelnemen.

Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol.
Wij kijken uit naar uw komst!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten