29 mei 2012

Utrecht Cares: hands on Netwerk

De stichting  UtrechtCares is een hands on netwerk gecreëerd van professionals die zich gezamenlijk inzetten voor kwetsbare mensen in de samenleving. De unieke werkwijze kenmerkt zich door de eigentijdse manier waarop dit wordt aangeboden. Daarnaast is Nederland Cares de enige organisatie die beschikt over de kennis en systemen voor deze nieuwe vorm van vrijwilligen.

Woensdag 30 mei is de Gekste Dag
Op woensdagavond 30 mei organiseert Nederland Cares een geweldige actie voor De Gekste Dag: een Wednesday Night Skate met ouderen! In 6 steden wandelen we met een groep van 40 ouderen en 40 vrijwilligers een mooie route door de stad. De stoet wordt omringd door skaters en rolschaatsers die met lichtjes en fluitjes de weg vrij maken en aandacht vragen voor de actie. Bij de finish is er een gezellige borrel mét optreden. Zo zetten ze eenzame ouderen deze avond eens extra in het zonnetje!  

In Utrecht wordt er om 18:00 verzameld bij woonzorgcentrum Swellengrebel (Fockema Andrealaan 100), vanaf daar wandelen we een mooie route naar het Wilhelminapark. Bij de finish is er een borrel met optreden van smartlappenkoor 'Nooit meer eenzaam'.

Meer informatie of als vrijwilliger mee doen? Kijk op http://www.http//www.utrechtcares.nl/nl/activiteiten/kalender/q/ev_id/805/ec_id/8435)
Of http://www.degekstedag.nl/


Bron: http://degekstedag.nl/Acties/?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten