01 mei 2012

Syrisch-Amerikaanse Rapper zamelt geld in voor vreedzaam verzet

Bron: Nieuwsbrief Vrede van Utrecht
Op 4 mei verzorgen Vrede van Utrecht en IKV Pax Christi een benefietconcert in het Utrechtse poppodium EKKO. De opbrengsten gaan naar het vreedzaam verzet in Syrië. Omar Offendum treedt op en krijgt op het podium gezelschap van Reazun, onder meer rapper in Kyteman’s Orchestra. Via Adopt a Revolution kunnen burgers wereldwijd het vreedzaam verzet in Syrië helpen ondersteunen. Adopt a Revolution is een van de eerste crowd sourced initiatieven voor politieke verandering wereldwijd en wordt in Nderland gedragen door IKV Pax Christi. Zie www.adoptarevolution.nl.


Omar Offendum is een getalenteerde Syrisch-Amerikaanse rapper en producer die invloeden uit het Midden-Oosten en de Westerse wereld weet samen te brengen. Met name tijdens de Arabische Lente wist hij veel jongeren aan zich te binden. Naast zijn performances als rapper, houdt Omar Offendum lezingen en zet hij zich in voor welzijnsorganisaties.


Het optreden vindt plaats in Ekko Utrecht( Bemuurde Weerd, WZ3) op 4 mei> deuren open om 21.00. Kijk voor meer info op www.ekko.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten