01 juli 2011

Picknick Intercultureel Theehuis

Zaterdag 9 juli, 14.00 - 20.00 uur in het Julianapark in Utrecht
http://theehuis.vluchtelingenwerkutrecht.nl/?item=146

Proef de verschillende culturen in het Julianapark! Tijdens deze seizoensafsluiter van het Intercultureel Theehuis is het Julianapark het podium voor multiculturele optredens en workshops. Geniet van onder andere vluchtelingenkunst, Spaanse en oriëntaalse muziek en dans, capoeira en volleybal. Bovendien is er eten van over de hele wereld. Neem ook wat lekkers mee en deel het met de anderen.

14.00 uur GOZARAN
Gozaran staat voor beweging. Dit grensoverschrijdende gezelschap combineert invloeden uit Perzische, Oost-Europese, en Spaanse muziek en dans tot een spannend geheel. De subtiliteit en passie vormen samen een meeslepende ervaring.

15.30 uur WORKSHOP CAPOEIRA
Capoeira is een spectaculaire Afro-Braziliaanse gevechtskunst. Het is een verrassende en sierlijke mengeling van gevecht, dans, acrobatiek en muziek. Bij instructeur Dudu uit Brazilië kan iedereen meedoen aan de workshop om kennis te maken met deze bijzondere sport.

17.00 uur BISCUITS
Biscuits bestaat uit drie songwriters uit Utrecht en Amsterdam die akoestische popsongs mengen met percussieve mediterraanse folk. De nummers zijn net als koekjes: soms luchtig, soms luidruchtig.

18.30 uur JAMSESSIE
Als mooie afsluiting laten we de muziek en taal van alle bezoekers uit alle culturen samenvloeien tot één geheel. Pak je instrument, gebruik je handen, stem of dans en doe mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten